winkels op categorie
 
  Formido deco Bouwmarkt Lichtenvoorde
Formido Nobelstraat 5
7131 PZ Lichtenvoorde
0544 - 37 87 61
lichtenvoorde@formido.nl
  www.formido.nl
Formido
openingstijden:  
maandag 9.00 – 20.00 uur
dinsdag 9.00 – 20.00 uur
woensdag 9.00 – 20.00 uur
donderdag 9.00 – 20.00 uur
vrijdag 9.00 – 20.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur
zondag gesloten


Formido is een franchiseorganisatie in de bouwmarktbranche en behoort met 84 vestigingen tot de vier grootste bouwmarktketens van ons land. U komt onze vestigingen met name tegen in de stedelijke randgebieden of in een dorp bij u in de buurt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijkerk en verzorgt de ondersteuning voor alle Formido bouwmarkten. Formido is onderdeel van de doe-het-zelf tak van Maxeda.

 Deco concept

We richten ons steeds meer op het Formido Deco concept dat u tegenkomt bij verschillende Formido vestigingen. Op het decoplein, in het hart van onze bouwmarkt, is een prominente plaats ingeruimd voor ons decoratieve assortiment. Hier kunt u creatieve ideeën, trends, tips en adviezen opdoen voor de leukste decoratie in en rondom uw huis. Formido zorgt er zo voor dat u het uiterste uit uw klussen haalt en optimaal kunt genieten van uw huis. Onze slogan luidt dan ook: “Haal meer uit je huis”. 

Lokale service

Bij Formido staat service hoog in het vaandel. Naast een aantal basisdiensten - zoals verfmengen - die in al onze Formido bouwmarkten worden aangeboden, verlenen de afzonderlijke vestigingen nog extra services door in te spelen op hun directe omgeving. 

Assortiment

Iedere Formido bouwmarkt beschikt over een assortiment van meer dan 60.000 artikelen (waarvan 35.000 op voorraad in de winkel) onder één dak, overzichtelijk gepresenteerd tegen de laagste prijzen! Formido biedt voor de beginnende en ervaren doe-het-zelver uitstekende keuzemogelijkheden.