winkels op categorie
 
  Bennink Dierenspeciaalzaak
  Patronaatstraat 42
  7131 CH Lichtenvoorde
  0544 373966
  discusbennink@discus.nl
  www.discusbennink.nl
Bennink discus Lichtenvoorde
openingstijden:  
maandag gesloten
dinsdag 9.00-12.30 13.30 – 18.00 uur
woensdag 9.00-12.30 13.30 – 18.00 uur
donderdag 9.00-12.30 13.30 – 18.00 uur
vrijdag 9.00-12.30 13.30 – 20.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur
zondag gesloten
Bij de Discus dierenspeciaalzaak bent u aan het juiste adres als u het beste wilt voor uw huisdier. De dierenspeciaalzaak is namelijk de specialist op het gebied van huisdieren en hun verzorging. De Discus huisdierenspecialist heeft alle deskundigheid in huis(dieren) en op al uw vragen een antwoord. 

Discus Dierenspeciaalzaken krijgen dagelijks de meest uiteenlopende vragen over opvoeding, verzorging en gezondheid van deze dieren. De huisdierenspecialist beschikt over kennis en ervaring om u van dienst te kunnen zijn. Hij helpt u graag bij de meest voorkomende huisdierproblemen en vindt vaak de meest geschikte oplossing. Die kan variëren van een opvoedingstip tot een dieetadvies of een bestrijdingsmiddel tegen vlooien. Of een doorverwijzing naar een van de andere specialisten op huisdierengebied. Discus Dierenspeciaalzaken hebben namelijk goede contacten met dierenartsen, trimsalons, dierenpensions en andere deskundigen.


Breed assortiment
Nergens vindt u zo'n breed aanbod in huisdierproducten als in de Discus dierenspeciaalzaak. Het woord zegt het eigenlijk al. De huisdierenspecialist heeft volop keuze in verzorgings- producten, leuke en handige accessoires, diergeneesmiddelen, speeltjes, boeken, dierhuisvesting, noem maar op.

Het brede assortiment van de Discus dierenspeciaalzaak biedt u vast wat u zoekt. U vindt kwaliteitsproducten in verschillende prijsklassen. Volop keuze voor een verantwoorde verzorging en omgang met uw huisdier!


Huisdiervoeding
Om uw huisdier gezond te houden is goede voeding belangrijk. De Discus
dierenspeciaalzaak heeft een grote keuze in kwaliteitsvoeding van topmerken voor honden, katten, knaagdieren, vogels en andere huisdieren. Vanzelfsprekend helpt de Discus huisdierenspecialist u graag bij de selectie van de beste voeding voor uw huisdier


Advies en kwaliteit
Op iedere vraag een passend antwoord
Wilt u weten hoe u de waterkwaliteit van uw aquarium optimaal houdt? Zoekt u het beste voedsel met voldoende vitamines en mineralen voor uw ouder wordende kat? Heeft u advies nodig over geschikte huisvesting voor uw vier hamsters? Wilt u een geschikt speeltje voor uw puppy van tien weken? Bent u op zoek naar een boek over de verzorging van uw parkieten in een volière? De dierenspecialist geeft u advies op maat!


Advies op maat
Wilt u meer weten over konijnen, cavia's, hamsters, muizen, siervissen, parkieten en zang- en siervogels? Dan bent u bij de Discus dierenspeciaalzaak aan het juiste adres. De huisdierenspecialist adviseert u graag over de aanschaf van een huisdier en vertelt u alles over de juiste verzorging en huisvesting.


Voor alles wat u weten wilt over een goede voeding voor uw huisdier!
 'Je bent wat je eet' gaat niet alleen op voor mensen, maar ook voor hun huisdieren. Eén groot verschil tussen mensen en hun huisdieren is dat mensen kunnen kiezen wat ze eten, terwijl dieren afhankelijk zijn van hun eigenaar. U dus!
Maar wat is nu verantwoorde huisdierenvoeding? Hiervoor kunt u vertrouwen op de specialist bij uitstek: de dierenspeciaalzaak. Want nergens anders vindt u zo'n uitgebreid en breed assortiment voeding voor uw huisdieren bij elkaar.


Is het wel nodig?
Goede voeding is belangrijk voor een gezond dierenleven. Onderzoek heeft uitgewezen dat bepaalde afwijkingen en problemen direct terug te voeren zijn op gebrekkige voeding. Wist u bijvoorbeeld dat een verkeerde verhouding tussen de diverse voedingsstoffen tot problemen kan leiden die blijvend van aard zijn?