winkels op categorie
 
Bakkerij Oude Wesselink
Varsseveldseweg 30
7131 BJ  Lichtenvoorde
0544-371239
info@bakkerijoudewesselink.nl
www.bakkerijoudewesselink.nl
 
Bakkerij Oude Wesselink

Specialist in brood en banket.

Met een team van ervaren brood en banket bakkers gaan we dagelijks de uitdaging aan om van de beste grondstoffen speciale en lekkere product te maken.
Hierdoor zijn we twee keer beloond met een 9.2 in bakker met ster verkiezing.

Elke nacht om 3 uur beginnen de bakkers in de bakkerij achter de winkel in Lichtenvoorde.
Omdat we alles zelf maken kunnen we de beste kwaliteit en service bieden.

Een van onze specialiteiten is de vlaai met boterkoekbodem, een rijk gevulde vlaai die we bijna iedere smaak kunnen maken.
Ook de producten van onze eigen tarwe zijn het proeven waard, een puur volkoren brood of een noten vijgen brood zijn heerlijk en gezond.
Voor feesten/bruiloften maken we producten op maat, kijk hiervoor ook op onze internet site www.bakkerijoudewesselink.nl

Gezondheid speelt een steeds grotere rol bij het maken van onze producten.
Daarom gebruiken we uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Graag tot ziens in onze winkel
Hugo Nancy en medewerkers

openingstijden:  
maandag 8.30 – 12.30 uur
dinsdag 8.30 – 18.00 uur
woensdag 8.30 – 18.00 uur
donderdag 8.30 – 18.00 uur
vrijdag 8.30 – 18.00 uur
zaterdag 7.30 – 16.00 uur
zondag gesloten
Bakerij Oude Wesselink


Ons bedrijf 50 jarig bestaan!!!!! 

Vroeger
Op 1 april 1960 togen Gerard en Bets Oude Wesselink vanuit Enschede naar Lichtenvoorde, waar ze een langgekoesterde wens; een bakkersbedrijf, van Theo en Gerda Wolterink overnamen. In die tijd 1 van de 12 bakkerijen in Lichtenvoorde! Gerard en Bets hadden toentertijd 1 werknemer in dienst waren dagelijks bezig met bakken en vooral bezorgen van brood, kriskras door het dorp. Winkelverkoop was er nauwelijks. Een brood kostte toen fl. 0,31. Ze gingen om 10 uur de straat op met de transportfiets om hun collega's voor te kunnen zijn bij klanten die ze samen hadden, want wie het eerst komt, die het eerst maalt. Later kwamen de bezorgwijken, toen de supermarkten die brood verkochten met als logisch gevolg: het bezorgen verdween en daarmee ook veel bakkers. Zodoende bezit Lichtenvoorde nu nog 4 ambachtelijke bakkerijen, waar je dagelijks je verse producten kunt kopen.

  
 

Nu
Sinds 2003 zijn Hugo Jansen en Nancy Bruntink eigenaren van Bakkerij Oude Wesselink. Hugo is bakker in hart en nieren. Al op zeer jonge leeftijd wist hij precies wat hij wilde, op zijn 5e jaar tekende hij al bakkerijen met een plekje vrij waar zijn moeder zijn naam in moest schrijven; bakkerij Hugo. Doordat hij al heel vroeg wist wat hij wilde kon hij zijn opleidingen en werkervaring al heel vroeg plannen. Nancy komt uit een ondernemersgezin uit Winterswijk en weet dus heel goed wat het is om een eigen bedrijf te hebben. Nancy heeft veel ervaring opgedaan in de horeca.

"Omdat we beiden uit de achterhoek komen waren we opzoek naar een bakkerij in deze streek, dat vonden we allebei erg belangrijk. Toen we voor het eerst bij Bakkerij Oude Wesselink zijn wezen kijken, was het voor allebei liefde op het eerste gezicht, een prachtig bedrijf, in een levendige en gezellige Achterhoeks plaats, iets mooiers hadden we ons niet kunnen wensen. September 2007 hebben we de gok gewaagt en zijn we een filiaal begonnen in ruurlo! Dit was een bakkerij met winkel. Wij hebben alleen de winkel overgenomen en bakken alle producten in Lichtenvoorde. Elke morgen worden de producten vers aangeleverd en kan er ook op bestelling geleverd worden. Het is een gezellige winkel in een gezellig, gemoedelijk dorp. Samen met ons team dat bestaat uit 3 broodbakkers, 2 banketbakkers en 11 verkoopdames staan we met raad en daad graag voor u klaar."