winkels op categorie
 
  OK Makelaars
  Nieuwmarkt 131
  7131 LJ Lichtenvoorde
  06-51191104 of 0544-371979
  info@okmakelaar.nl
  www.startersmakelaar.com
  http://www.okmakelaar.nl/
OK Makelaars
openingstijden:  
maandag 8.30 – 18.00 uur
dinsdag 8.30 – 18.00 uur
woensdag 8.30 – 18.00 uur
donderdag 8.30 – 18.00 uur
vrijdag 8.30 – 18.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

OK Makelaar & Hypotheken staat garant voor persoonlijke aandacht en duidelijkheid. Vandaar onze slogan: OK, DA'S HELDER!

Onze register makelaar Maarten Oonk heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Makelaardij in de Achterhoek. Hij is ingeschreven in het register van Stichting Vastgoed Cert. Wonen/MKB te Rotterdam en is lid van VastgoedPro.

Onze Erkend Hypotheekadviseur Emil Kolkman heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen in de Achterhoek. Als onafhankelijk en ongebonden adviseur bemiddelt hij voor bijna alle banken en verzekeringsmaatschappijen. Mede hierdoor is hij in staat om uw persoonlijke situatie en wensen optimaal te verwerken in zijn advisering.

Door deze samenwerking kunnen wij u een totaal-advies geven. Wij begeleiden u vanaf het moment dat u zich oriënteert op de huizenmarkt tot en met het bezoek aan de notaris.

Startersmakelaar.com
Eerste hulp bij aankoop van je eerste (t)huis. Vanaf het begin van de zoektocht, tot ver na het moment dat je de sleutel van je eerste nieuwe huis hebt, kun je op ons rekenen. Wij werken voor een vaste prijs op no-cure no-pay basis. Onze service is er op gericht om je zoveel mogelijk kosten te besparen. Je krijgt een volledige begeleiding van het aankooptraject en een hypotheek zonder afsluitkosten. Kortom twee specialisten voor de prijs van één! Verdere informatie is te vinden op: www.startersmakelaar.com

OK Makelaar & Hypotheken V.o.f.
In de huidige woningmarkt zijn wij zowel de verkopers als de kopers van dienst als het gaat om de verkoop of aankoop van uw woning. Maar ook voor een taxatie, de juiste hypotheek en uw verzekeringen kunt u bij ons terecht. Lokale kennis en ervaring zijn voor u belangrijk, maar ook een scherp tarief.  Ook hierbij werken wij volgens het principe OK, DA'S HELDER! Neem vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie of bezoek onze internet site: www.okmakelaar.nl