winkels op categorie
 
  Hypotheekadvies Steentjes
  Broekboomstraat 10
  7131 DW Lichtenvoorde
  0544-372220
  info@steentjes.nl
  www.steentjes.nl
Steentjes makelaar
openingstijden:  
maandag 8.30 – 17.30 uur
dinsdag 8.30 – 17.30 uur
woensdag 8.30 – 17.30 uur
donderdag 8.30 – 17.30 uur
vrijdag 8.30 – 17.30 uur
zaterdag 9.00 – 13.00 uur
zondag gesloten


Steentjes is een jong, dynamisch en modern bedrijf op het gebied van hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen en bankzaken.  We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. U vindt onze kantoren in Eibergen, Ruurlo, Groenlo en Lichtenvoorde.

Steentjes Makelaars en Taxateurs

Steentjes Makelaars bemiddelt bij de aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook geven wij onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier: persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Uw belang staat voorop.

Steentjes Hypotheken

Onze hypotheekadviseurs komen bij u langs. Zij zorgen er voor dat u de juiste keuze maakt uit ons ruime aanbod: een hypotheek die aan alle wensen voldoet. Natuurlijk regelen wij voor u ook de administratieve afhandeling. Hiervoor betaalt u niets méér, want service gaat bij ons een stap verder.

Steentjes Verzekeringen en Pensioenen

Schade leidt bij Steentjes niet tot die vervelende papierwinkel. Één telefoontje en Steentjes regelt alles. Onze verzekeringen en pensioenen zijn maatwerk met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Uw wensen staan centraal. Steentjes Verzekeringen en Pensioenen, een veilig idee.