facebooktwitterzoeken op website Beau femme mode LichtenvoordeKaas en Meer in Lichtenvoorde

Menukaarten

Wentholtpark Lichtenvoorde

centrum Markt in Lichtenvoorde

Hotel Lory Dolomieten

Mediceuticals verkrijgbaar in kapsalon in Lichtenvoorde


winkels op categorie
 
Gierkink Makelaars Gierkink makelaars
Patronaatstraat 1
7131CD Lichtenvoorde
0544 - 377 444
info@gierkink.nl
  http://www.gierkink.nl/
Gierkink makelaar
openingstijden:  
maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Gierkink Makelaars is gespecialiseerd in woningen en bedrijfsonroerend goed. Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging van Nederland, de NVM. Voor zoekopdrachten, aan- en verkopen maken wij gebruik van het NVM -uitwisselingssysteem waarin alle via een NVM-makelaar te koop staande woningen en bedrijfspanden vermeld zijn.

NVM uitwisselingssysteem
Het NVM-uitwisselingssysteem is een computersysteem dat de NVM-makelaar dagelijks op de hoogte stelt van bewegingen op de woning-, bedrijfs- en agrarisch onroerend goedmarkt en inzicht geeft in vraag en aanbod binnen zijn werkgebied. Het grote voordeel bij uw keuze voor een NVM-makelaar is dat uw woning wordt doorgeplaatst op een van de best bezochte internetsites van Nederland www.nvm.nl. Bij uw keuze voor Gierkink Makelaars bent u verzekerd dat uw woning ook via internet de aandacht krijgt die het verdient.

Wanneer u contact opneemt met Gierkink Makelaars ontmoet u een team van enthousiaste medewerkers, die graag met u samenwerken om tot het beste resultaat te komen.

 
Ing. S.J.M. Gierkink RMT
Register-makelaar-taxateur
  A. Gierkink Medewerkster binnendienst
     

Gierkink Makelaars en NVM, namen die u garanderen dat u zaken doet met een objectieve en onafhankelijke makelaar voor het taxeren, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerend goed!