winkels op categorie
 

Gratis WIFI Lichtenvoorde operationeel.

Lichtenvoorde- Woensdag 4 januari 2012 werd de laatste hand gelegd aan de Wi-Fi-installatie op de markt in Lichtenvoorde. Initiatiefnemers Robert Visser en Hylke ter Beest zijn opgelucht dat de aansluiting ruimschoots voor de start van de Arctic Challenge functioneert.

Bezoekers van het centrum van Lichtenvoorde kunnen nu draadloos inloggen op dit gratis netwerk. Met een elk mobiel apparaat - laptop, mobieltje, tablet; haal je nu gratis je e-mail op en kun je Googlen, Twitteren en YouTube filmpjes bekijken. Bellen met Skype of WhatsApp kan ook. De opzet voor gratis Wi-Fi in het centrum van Lichtenvoorde is uniek in de wijde omtrek. Volgens voorzitter Rob Elbers van Stichting Promotie Lichtenvoorde (SPL) sluit deze service naadloos aan op het streven naar een nog bezoekersvriendelijk Lichtenvoorde. Bedrijven kunnen straks tegen een geringe vergoeding hun product of dienst promoten op de inlogpagina van deze gratis Wi-Fi.  Voor Lichtenvoorde evenementenorganisaties is het reclamemaken voor hun event geheel gratis. Ixpression Internetdiensten uit Lichtenvoorde verzorgde de techniek en daar kan men ook meer informatie krijgen over de promotiemogelijkheden.

Gratis Wifi op de Markt in Lichtenvoorde


gratis wifi
Klantvriendelijk:
De nieuwe service biedt horeca en winkeliers in Lichtenvoorde de mogelijkheid zich nog klantvriendelijker te profileren. Elk mobiel apparaat - laptop, mobieltje, tablet - kan draadloos inloggen op dit gratis netwerk. Bijvoorbeeld om e-mail op te halen, te Googlen, te Twitteren of een YouTube filmpje te bekijken. Bellen met Skype of WhatsApp kan ook.