facebooktwitterzoeken op website Beau femme mode LichtenvoordeKaas en Meer in Lichtenvoorde

Menukaarten

Wentholtpark Lichtenvoorde

centrum Markt in Lichtenvoorde

Hotel Lory Dolomieten

Mediceuticals verkrijgbaar in kapsalon in Lichtenvoorde


winkels op categorie
 
Durfff
Durfff
Markt 6
7131 DG Lichtenvoorde
06-81820007
Mode, Haar, Vintage en Stijl -KNAP GOED-!
 
Durfff knap goed
openingstijden:
maandag tot donderdag
gesloten
vrijdag
15.00 – 21.00 uur
zaterdag
9.00 – 17.00 uur
zondag
gesloten

Concept

Misschien heb je ook wel iets in de kast hangen dat je van links naar rechts schuift omdat het niet meer past, of een paar Italiaanse schoenen die je nooit lekker hebben gezeten. Marktplaats vind je geen optie, omdat je geen gedoe aan de deur wil en je vindt dat het allemaal te mooi is voor de ‘Zak van Max’.

Dan is Durfff! het alternatief! Een gezellige en chique winkel met spullen van het betere soort. Daar verkopen wij, op een discrete manier, jouw (merk)kleding, sieraden, tassen en klein meubilair. Wij nemen alleen vrouwen- en mannenkleding aan vanaf XS, dus geen kinderkleding. 50% van de prijs is voor jou!

Durfff! is een droomwinkel naar een idee van Margreet Stortelder. Vrijdag 1 november openen wij aan de Markt 6 in Lichtenvoorde. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom.
Onze openingstijden zijn vrijdag van 15.00 – 21.00 uur en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Voor inname van je spullen hebben wij een mooi depot aan de Zieuwentseweg 30A in Lichtenvoorde. We zijn daarvoor geopend op de maandag- en dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Tot 1 december a.s. kunnen we het ook bij je ophalen als je dat wilt. Weet je niet goed welke spullen je via Durfff! kunt of wilt verkopen, bel dan gerust ons Durfff!-nummer: 06-81820007.

Durfff! een hippe winkel, met een koffie- en theeplek en een antieke kappersstoel. Ja inderdaad; gewoon even stijlen of knippen terwijl je shopt, dat kan nu.