winkels op categorie
 
Jan Elferink Jan Elferink praktijk voor Chinese werkwijze
Dijkstraat 25
7131 DM Lichtenvoorde
0544 375124 - 06-51104848
http://jan-elferink-tcm.nl/
 
Elferink
Behandelingen  
Een behandeling in de praktijk voor TCG van Jan Elferink bestaat, in eerste instantie, uit het uitzoeken van uw klacht. Dit heet een anamnese. Uit de anamnese, die ongeveer een uur duurt, komt een behandelplan. Het behandelplan bestaat uit meerdere onderdelen. Het belangrijkste is de diagnose. Als wij een diagnose hebben kunnen stellen, kunnen wij aan de hand van die diagnose een behandelschema opstellen.

Vervolgens kunnen we ook, ongeveer, aangeven hoelang een en ander gaat duren, dus de frequentie van behandelen. Dit kan  bv. wekelijks en de duur van de behandeling bv. 6 tot 8 keer zijn. Ook gaan we alvast uitzoeken of we u willen behandelen met massages , ( shiatsu of tuina, ) en / of acupunctuur en / of kruiden.  Ook afhankelijk van die diagnose kunnen we de kruiden uitzoeken. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Het is strikt persoonlijk. Als we alles klaar hebben, de kruiden  hebben besteld en gekocht, gaan we  beginnen met behandelen.

De praktijk beschikt over zes goed geoutilleerde behandelkamers.

Wij geven een garantie voor behandelen. Dit betekent dat wij ons vastleggen op resultaten. Na 5 tot 6 behandelingen moet er verandering zijn opgetreden.
Een positieve verandering. Is die verandering er niet, dan vragen wij ons af of het behandelplan klopt. Wat hebben wij fout gedaan. Als dan de anamnese, opnieuw uitgewerkt, leidt tot dezelfde conclusie, dan stoppen wij met behandelen. U kunt zich dan beter bij een andere therapeut vervoegen, want wij weten het antwoord niet.

Komt er uit de anamnese een andere diagnose, dan gaan wij u uitleggen wat wij nu denken dat er gedaan moet worden om uw klacht te behandelen. U vragen wij dan ook nogmaals de kans om ons wederom vijf behandelingen de mogelijkheid te geven het beter te doen. Is er na die volgende 5 behandelingen nog geen verbetering, dan stoppen wij er mee. Doorgaan met een behandeling die geen resultaat heeft, heeft geen zin. Vandaar onze garantie. Geen langdurige behandelingen zonder resultaat. Er moeten verbeteringen optreden, zoniet, dan doen wij het niet goed.