facebooktwitterzoeken op website Beau femme mode LichtenvoordeKaas en Meer in Lichtenvoorde

Menukaarten

Wentholtpark Lichtenvoorde

centrum Markt in Lichtenvoorde

Hotel Lory Dolomieten

Mediceuticals verkrijgbaar in kapsalon in Lichtenvoorde


winkels op categorie
 
 
Muzzo Trendy winkel
 
Rapenburgsestraat 4
 
7131 CX  Lichtenvoorde
 
0544 769 015
 
Muzzo Trendywinkel
openingstijden:
maandag
13.30 – 18.00 uur
dinsdag
9.30 – 18.00 uur
woensdag
9.30 – 18.00 uur
donderdag
9.30 – 18.00 uur
vrijdag
9.30 – 20.00 uur
zaterdag
9.30 – 17.00 uur
zondag
gesloten

De bekende Lichtenvoordse damesmodezaak Muzzo gaat verhuizen. Met ingang van dinsdag 1 maart 2016 zal de winkel te vinden zijn aan de Rapenburgsestraat. Tegelijkertijd zal de zaak van eigenaar veranderen. Petra Verhoeven en Ellen Zeidler nemen de winkel over van Sandra Verhoeven.

"Sandra wil meer gaan doen met haar creatieve talent. Ellen en ik helpen regelmatig hier in de winkel en nu mogen wij het gaan overnemen, geweldig!" vertelt Petra Verhoeven enthousiast. "We gaan ook nog eens naar een nieuwe plek dus we beginnen echt opnieuw", vult Ellen Zeidler aan.
Er wordt nu nog druk geklust in het nieuwe pand maar op 1 maart is het klaar. "De collectie en de opzet van de winkel blijft hetzelfde. We hebben een goede naamsbekendheid en veel vaste klanten die we uiteraard graag willen behouden", vertellen de nieuwe onderneemsters.

Bekend in de regio
Muzzo staat in de regio bekend om haar kwaliteitsproducten voor modebewuste vrouwen van 35+. "We verkopen onder andere items van de merken Helena Hart en Culture. Ook hebben we sieraden van verschillende merken waaronder het populaire My 66, dit zijn de wat stoerdere sieraden."
Vanuit de hele omgeving komen de klanten naar Muzzo. "We krijgen hier, naast uiteraard de Lichtenvoordse klanten, ook veel bezoekers uit Aalten, Winterswijk, Varsseveld en Groenlo. Het pluspunt van Muzzo is dat je hier een complete outfit kunt vinden, inclusief tas, shawl en sieraden."
Muzzo blijft lid van de LOV (Lichtenvoordse Ondernemers Vereniging) en zal, zoals men van de zaak gewend is, actief blijven deelnemen aan de verschillende evenementen zoals de bekend modeshows.

Gezellig en gastvrij
Petra en Ellen zijn bijzonder gelukkig met de nieuwe zaak aan de Rapenburgsestraat 4. "We zien onze klanten straks heel graag terug op onze nieuwe stek. Zoals men van ons gewend is, zal ook daar de koffie altijd klaar staan. Tijdens de opening op 1 maart is er voor elke klant een leuke verrassing en uiteraard een hapje en een drankje voor alle bezoekers."