winkels op categorie
 
Delicious Doppen
Delicious Doppen
Markt 7
7131 DG  Lichtenvoorde
0544-371356
zondags open vanaf 8.00 uur
  info@deliciousdoppen.nl
  www.deliciousdoppen.nl
Delicius Doppen
Voor dagelijks vers brood en broodjes. Een heerlijk stuk gebak of taart bent u bij bakker Doppen aan het goede adres. Zeker ook het adres om een lekker kopje koffie of thee te drinken, met een ruime keuze aan lekkers erbij. Verwen u zelf met een high tea, wij verzorgen dit graag voor u. De "r" in de maand dus speculaas in alle soorten en maten. Chocolade in overvloed, 40 soorten handgemaakte bonbons en letters van Mousset. Naast onze eigen ambachtelijke producten voeren wij ook het complete Danmann The, Illy cafe en espresso apparaten assortiment. U bent van harte welkom bij Delicious Doppen. Ook op zon en feestdagen geopend van 8.30 tot 15.00 uur.
openingstijden:  
zomer vanaf pinksteren
maandag   gesloten
dinsdag   gesloten
woensdag   gesloten
donderdag   gesloten
vrijdag   8.00 – 18.00 uur
zaterdag   7.30 – 16.00 uur
zondag   8.00 – 14.00 uur

IJssalon
1 april tot en met 31 oktober, elke dag van 11:00 uur tot 20.00 uur.
(Bij mooi weer tot 21:00 uur geopend)

Delicious Doppen

Rond de jaren 50 van de vorige eeuw begint de fam. Herman en Rikie Berendsen – Sterenborg, banketbakkerij Berendsen. Een prachtige plek aan de markt en om de hoek het ziekenhuis. Herman in de bakkerij en Rikie in de winkel, slagroomtaartjes roomboterkoekjes en bonbons alles uit eigen bakkerij.

Uit het assortiment van die tijd zijn er nog enkele producten die nog steeds deel uitmaken van het vaste aanbod. Hazelnootschuimtaarten, rijk met stukjes hazelnoot gevulde schuimplakken en met chocolade ingestreken met slagroom aan elkaargezet en met stukjes hazelnoot afgewerkt. Moco’s en oublie’s beide gevuld met heerlijke luchtige moccacrème en overgoten met pure of melkchocolade.

In mei 1974 nemen Boudewijn en Gemma Doppen – Emaus De bakkerij over en breiden deze in 1978 uit. De bouw van de broodbakkerij in 1980 verandert de naam in brood en banket Bakkerij Doppen.

Elke dag wordt er vers brood en banket gemaakt in eigen bakkerij.
Voorjaar 1984, met een luikje van 40cm bij 80cm, word er gestart met de verkoop van ijs. Na een modernisering in 1986 van de gevel wordt er naast softijs en milkshake uitgebreid met schepijs.

Na een ingrijpende verbouwing, en de verhuizing van een deel productie. Openen op 5 april 2007 de deuren van delicious Doppen. Naast de bakkerswinkel is er de ijssalon. Dagelijks wordt er vers ijs gedraaid en kan men genieten van koffie en thee en al het lekkers uit eigen bakkerij.