winkels op categorie
 
  Mission
Markt 13
7131 DG  Lichtenvoorde
Tel: 0544371274
https://www.missionfashion.nl
  info@missionfashion.nl
Mission Lichtenvoorde

Een kleine twee jaar geleden opende Mission de deuren in Doetinchem en Veenendaal. Een start met vallen en opstaan. In 2019 zijn er 3 filialen van Tender aan Mission toegevoegd, oa Lichtenvoorde. Mission staat voor verrassend aangenaam, aangenaam verrassend met als pijlers duurzaamheid en vrijheid.

Duurzaamheid

Een belangrijke pijler van Mission is duurzaamheid. Een duurzame inrichting van de winkel, duurzame merken, maar zeker ook een duurzame relatie met de klant. We hebben de afgelopen 2 jaar veel geleerd en zijn soms ook wat doorgeschoten, met name in de duurzame merken. Door de overname van Tender hebben we nieuwe merken toe kunnen voegen. Mission 2019 heeft daardoor veel meer balans gekregen tussen duurzaamheid en commercialiteit. Het aandeel duurzame merken is weliswaar minder, maar de prijs-kwaliteit verhouding is veel beter geworden. Zie onze duurzame merken als het biologische schap van de supermarkt.

Vrijheid

Dat ook vrijheid erg belangrijk is voor onze kledingwinkel blijkt wel uit het vrijheidsteken in het logo. “Mission staat voor vrijheid”. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt. Dat klanten de vrijheid voelen om authentiek te zijn in de kleding die ze uitkiezen. Maar ook vrijheid voor onze medewerksters, die met plezier naar het werk kunnen gaan. Aangename vrijheid voor een ieder.

 

Aangenaam

Wij vinden dat de winkel aangenaam moet zijn. Het moet voelen als een war- me jas. Wij doen heel veel om de sfeer in de winkel te verbeteren. We vitaliseren de panden en proberen met o.a. bloemen, planten en een heerlijk kopjePeeze koffie of thee eenhuiselijke sfeer te zetten.

 

Verrassend

Mission wil verrassen, aangenaam verrassen. Als deelnemer van ons “My Mission”klantensysteem profiteert u van veel verrassend voordeel. Maar ook in de winkel willen we u telkens verrassen, met telkens nieuwe collecties en leuke aanbiedingen. We willen dat u bij ons met een goed gevoel de deur uit gaat.

Mission Foundation

Afgelopen zomer is de Mission Foundation opgericht. Hoewel dit nog in de kinderschoenen staat, is het de bedoeling dat een behoorlijk deel van de winst middels deze foundation wordt besteed aan uiteenlopende doelen waarvan in ieder geval duidelijk is dat elke euro ook daadwerkelijk op de juiste plek belandt. De focus zal liggen op doelen die met duurzaamheid te maken hebben, maar ook maatschappelijke doelen worden zeker niet uitgesloten

 

openingstijden:  
maandag 13.00 – 17.30 uur
dinsdag 9.30 – 17.30 uur
woensdag 9.30 – 17.30 uur
donderdag 9.30 – 17.30 uur
vrijdag 9.30 – 21.00 uur
zaterdag 9.30 – 17.00 uur
zondag koopzondag 13.00-17.00 uur
Tender