winkels op categorie
 
shoeby XL Shoeby XL
Korte Rapenburgsestraat 6-8
7131 DW  Lichtenvoorde
0544 378200
www.shoeby.nl/

Shoeby Lichtenvoorde

Over Shoeby
Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby.

We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.

Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken voor de dames Eksept, Zoi, Winck, Sensation, Ichi, Ltb,voor de kids
Jill en mitch en voor de heren Cult, Refill en construction.

Opererend in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk, want onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij, goed bereikbaar en altijd in de buurt.

De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis.
Het Shoeby team functioneert vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends! Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan de Shoeby filialen een nieuwe beleving.

Het één op één contact met onze klanten is voor Shoeby van essentieel belang. niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten.

Alle vaste klanten van Shoeby - ruim 700.000 (!) – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste
fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Daarnaast zijn er vaak extra actie voor klanten. Onder een genot van een lekker kopje koffie kan men deskundig advies krijgen van een van de medewerkers, of het nu gaat om sportieve kleding, een feestelijke outfit of lekker rondsnuffelen. u bent van harte welkom! graag tot ziens.
openingstijden:  
maandag 13.00 – 17.30 uur
dinsdag 9.30 – 17.30 uur
woensdag 9.30 – 17.30 uur
donderdag 9.30 – 17.30 uur
vrijdag 9.30 – 21.00 uur
zaterdag 9.30 – 17.00 uur
zondag gesloten