winkels op categorie
 
Hans Anders Hans Anders
Varkensmarkt 8
7131DH Lichtenvoorde
0544-374364
 
  hansanders.nl/lichtenvoorde/
.
openingstijden:  
maandag gesloten
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 20.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur
zondag gesloten

Hans Anders is een begrip in Nederland en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse optiekmarkt. Eén op de drie brildragers koopt zijn bril bij Hans.

Oorsprong

In 1982 opende Hans Anders zijn eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Met ruim 250 vestigingen is Hans Anders in een kleine 30 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste opticien van Nederland. In België heeft Hans Anders inmiddels ruim 80 winkels en zelfs in Frankrijk zijn al meer dan 40 winkels geopend.

Hans Anders: de naam

Het doel in 1982 was om de zaken in een ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens ANDERS aan te pakken. De naam is snel tot stand gekomen toen bleek dat een aantal bedenkers dezelfde naam had, namelijk HANS.

Filosofie

Hans Anders vindt dat ieder montuur betaalbaar moet zijn en blijven. Geen onderscheid tussen titanium, kunststof of metalen monturen en zeker geen speciale actierekken. Hans Anders houdt niet van kleine lettertjes. En wat is nu makkelijker dan alle monturen aan te bieden voor slechts € 35,-. 

Aangezien smaken verschillen en een montuur deel uitmaakt van uw outfit, zorgt Hans Anders voor een ruime keuze van maar liefst 750 modellen in alle kleuren en maten. Elke week wordt deze collectie aangevuld met 75 nieuwe modellen. Zo heeft Hans Anders voor iedereen altijd de juiste bril.

De service en garantie zijn net zo eenvoudig als de filosofie.
Hans Anders gaat altijd voor 100% klanttevredenheid. Deze garantie is een bevestiging van de kwaliteit van alle Hans Anders producten.

Hoortoestellen

Ook als het om hoortoestellen gaat kan het ANDERS. Vanaf eind 1999 verkoopt Hans Anders daarom ook hoortoestellen. En dat is maar goed ook, want meestal zijn hoortoestellen ongehoord duur.

Hans Anders biedt digitale hoortoestellen aan vanaf 0,- (bij volledige vergoeding van zorgverzekeraar). De service en nazorg van Hans Anders hoortoestelspecialisten is - in tegenstelling tot veel andere aanbieders - kosteloos en uiteraard geldt de 100% klanttevredenheid ook voor hoortoestellen.