winkels op categorie
 
 
Lyfstyl
Rapenburgsestraat 2
7131 CX Lichtenvoorde
Ingrid Wekking 06 11 36 18 49
Marloes Polman 06 18 47 83 74 
 
 
Lyfstyl
openingstijden
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
10.00 – 17.00 uur
donderdag
10.00 – 17.00 uur
vrijdag
10.00 – 17.00 uur
zaterdag
10.00 – 16.00 uur
zondag
gesloten

 

Lyfstyl Lichtenvoorde

popup store

 

Je loopt door de winkelstraat en je oog valt op iets bijzonders: Plotseling is daar een pop-up store, een tijdelijke winkel waar bijzondere merken zich presenteren. Een pop-up store is origineel, gedurfd en één ding staat vast: Mainstream vind je er niet! Wél vind je er de nieuwste trends, special offers en limited editions. Kom binnen in onze store en laat je verrassen, verbazen, verleiden en stap weer naar buiten met een unieke aankoop die niemand anders heeft. 

Stijl en kwaliteit kenmerkt onze (second-hand) collectie, die niet alleen bestaat uit kleding; ook kan je bij ons terecht voor trendy sieraden, tassen en sjaals. En om je outfit helemaal compleet te maken verkopen wij schoenen, laarzen en tassen uit de nieuwe collectie van Oxener Schoenmode uit Winterswijk. 
Alles wat je bij ons ziet heeft een raakvlak met Lyfstyl en fashion en is te koop. Meer informatie over de deelnemende partijen vind je onder onze winkel 

Je komt bij ons veel verschillende merken en maten tegen, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is. Alle kleding wordt vooraf zorgvuldig door ons nagekeken en daarna op maat en stijl gehangen. Wij vinden het te gek als je via ons je kleding wilt verkopen, kijk dan onder onze werkwijze 

Service en persoonlijke aandacht zijn voor ons heel belangrijk, maar als je liever zelf rondkijkt is dat natuurlijk prima! Heb je tijd voor koffie en thee dan vinden wij dat heel gezellig! 

Wat leuk dat je benieuwd naar ons bent, 
graag begroeten wij je in onze pop-up store!

Marloes Polman en Ingrid Wekking