winkels op categorie
 
 
Lyfstyl
Varkensmarkt 4
Lichtenvoorde
Ingrid Wekking 06 11 36 18 49
Annette Veuger 06 53 69 04 41 
 
 
openingstijden
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
11.00 – 17.00 uur
donderdag
11.00 – 17.00 uur
vrijdag
11.00 – 17.00 uur
zaterdag
10.00 – 16.00 uur
zondag
gesloten

 

LYFSTYL

Ben jij modebewust? Hou je van een eigen stijl? En wil je duurzaam bezig zijn? Dan ben je bij LYFSTYL aan het juiste adres! Het adres voor kwalitatief mooie 2e hands (merk)kleding.
Stijl en kwaliteit kenmerkt onze collectie, die niet alleen bestaat uit 2nd hand kleding. Ook kan je bij ons terecht voor nieuwe panty's, maillots, sieraden, tassen en sjaals. Voor ons is de uitdaging om mooie 2nd hand kleding te combineren en te stylen met nieuwe items en te combineren bij wat onze klant zelf al in de kast heeft hangen. Je komt bij ons veel verschillende merken en maten tegen, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is. Alle kleding wordt vooraf zorgvuldig door ons nagekeken en daarna op maat en kleur gehangen.

Doordat we elke week nieuwe kleding inhangen, blijft onze collectie afwisselend en actueel.

Wij vinden het te gek wanneer je via ons je kleding wilt verkopen, kijk dan onder onze werkwijze. Service en persoonlijke aandacht zijn voor ons heel erg belangrijk, maar als je liever zelf rondkijkt is dat natuurlijk prima! Heb je tijd voor koffie en thee dan vinden wij dat heel gezellig!

Ook is er de mogelijkheid voor 'private shopping'. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je met je zussen, vriendinnen of collega's in alle rust de winkel rond. Daarbij krijg je uiteraard ons deskundig advies. Verder verzorgen wij ook diverse workshops en avondjes op maat op het gebied van kleur, styl en visagie. Neem daarover gerust contact met ons op.

Graag begroeten wij je in onze boetiek!

Kleurrijke groet!

Ingrid en Marloes