winkels op categorie
 
 
Welkoop
 
Carel Looierstraat 1
 
7131 DJ, Lichtenvoorde
 
0544 – 351 221
 
 
openingstijden:
maandag
9.00 – 18.00 uur
dinsdag
9.00 – 18.00 uur
woensdag
9.00 – 18.00 uur
donderdag
9.00 – 18.00 uur
vrijdag
9.00 – 20.00 uur
zaterdag
9.00 – 17.00 uur
zondag
1 zondag van de maand 13.00 - 17.00 uur

Welkoop, winkels met verstand van tuin & dier

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je.

De winkelformule

Ons assortiment sluit naadloos aan bij alles wat klanten nodig hebben voor tuin en dier. We hebben vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn:  Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. We voeren in al deze categorieën producten van A-merken én van onze huismerken Welkoop en Kenner, huismerken die garant staan voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Dat unieke assortiment is, samen met ons deskundige advies, de basis van onze formule.

Onze ambitie

We willen hét merk zijn voor tuin & dier. We hebben er verstand van, zijn goed in wat we doen en willen dat altijd weer beter doen. Niet alleen met ons uitgekiende assortiment, maar ook met praktisch en deskundig advies. En door steeds een stapje extra te zetten als het om service gaat. Dat is waarom mensen graag terugkomen in onze winkels: we helpen ze met goede producten en handige tips. Zodat ze nog meer genieten van hun tuin & dier.