winkels op categorie
 
tuunte logo Tuunte Fashion
Rentenierstraat 4
7131 DL  Lichtenvoorde
0544-377559
www.tuunte-fashion.nl
Tuunter Fashion
openingstijden:  
maandag 13.30 – 18.00 uur
dinsdag 9.30 – 18.00 uur
woensdag 9.30 – 18.00 uur
donderdag 9.30 – 18.00 uur
vrijdag 9.30 – 18.00 uur
zaterdag 9.30 – 17.00 uur
zondag gesloten

Tuunte Fashion is een modeketen met 39 winkels, verspreid over Gelderland en Overijssel. Twee maal per week worden zij bevoorraad vanuit het Centraal Magazijn te Winterswijk. Ons assortiment bestaat uit dames-, heren- en kinderkleding, aangevuld met lingerie- en ondermode (niet in alle winkels verkrijgbaar).

Onze winkels :
Tuunte Fashion probeert haar winkels te doen zijn als haar kleding:  functioneel maar bovenal gericht op  “je er goed in voelen”.   En dat geldt natuurlijk zowel voor u als klant als voor onze medewerkers. Want de winkel is hun werkplek, waar ze vaak een groot gedeelte van hun tijd doorbrengen. En bij Tuunte Fashion. moet je op een prettige manier kunnen werken, maar uiteraard ook winkelen.

Onze collectie:
Bij het samenstellen daarvan kunnen we profiteren van de voordelen van grootschaligheid door een samenwerkingsverband met 8 collega’s binnen de Actuele Mode Groep, samen goed voor 171 winkels. Door deze samenwerking zijn wij in staat geweest een aantal eigen merken te ontwikkelen, zie “collecties”. Een voorproefje daarvan vindt u onze “folder” en onze aanbiedingen treft u aan onder “advertentie” en “modekoopje”. 
Meer informatie over onze kindercollectie vind u op: www.persival.nl
Een bezoek aan een van onze “vestigingen” zal u  het best overtuigen  van ons motto
“Betaalbare mode voor het héle gezin”