winkels op categorie
 
Gierkink Makelaars Gierkink makelaars
Patronaatstraat 1
7131CD Lichtenvoorde
0544 - 377 444
info@gierkink.nl
  http://www.gierkink.nl/
Gierkink makelaar
openingstijden:  
maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Gierkink Makelaars is gespecialiseerd in woningen en bedrijfsonroerend goed. Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging van Nederland, de NVM. Voor zoekopdrachten, aan- en verkopen maken wij gebruik van het NVM -uitwisselingssysteem waarin alle via een NVM-makelaar te koop staande woningen en bedrijfspanden vermeld zijn.

NVM uitwisselingssysteem
Het NVM-uitwisselingssysteem is een computersysteem dat de NVM-makelaar dagelijks op de hoogte stelt van bewegingen op de woning-, bedrijfs- en agrarisch onroerend goedmarkt en inzicht geeft in vraag en aanbod binnen zijn werkgebied. Het grote voordeel bij uw keuze voor een NVM-makelaar is dat uw woning wordt doorgeplaatst op een van de best bezochte internetsites van Nederland www.nvm.nl. Bij uw keuze voor Gierkink Makelaars bent u verzekerd dat uw woning ook via internet de aandacht krijgt die het verdient.

Wanneer u contact opneemt met Gierkink Makelaars ontmoet u een team van enthousiaste medewerkers, die graag met u samenwerken om tot het beste resultaat te komen.

 
Ing. S.J.M. Gierkink RMT
Register-makelaar-taxateur
  A. Gierkink Medewerkster binnendienst
     

Gierkink Makelaars en NVM, namen die u garanderen dat u zaken doet met een objectieve en onafhankelijke makelaar voor het taxeren, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerend goed!