winkels op categorie
 
Jumbo logo
Jumbo Lichtenvoorde wordt Lidl
De Leest 41
7131 LJ  Lichtenvoorde
0544-371629
www.jumbosupermarkten.nl/
Jumbo Leusink

Sluiting Jumbo filiaal aan De Leest
Het Jumbo filiaal aan De Leest in Lichtenvoorde sluit op zaterdag 18 oktober haar deuren. Lidl zal zich vestigen per 14 januari 2015 in het pand en neemt de medewerkers van het voormalige Jumbo filiaal over.

C1000 Bennink wordt Jumbo Bennink!

Lichtenvoorde - Ondernemer Pascal Bennink gaat samenwerken met Jumbo Supermarkten. De C1000 winkel aan de Van Heijdenstraat wordt binnenkort omgebouwd tot Jumbo winkel. Op zaterdag 4 oktober sluit C1000 Bennink haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 22 oktober zijn inwoners van Lichtenvoorde en omgeving welkom in de nieuwe winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule met de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Jumbo
Het grootste assortiment én de laagste prijzen van Lichtenvoorde

Winkelen met plezier is waar het om draait in onze Jumbo supermarkt in Lichtenvoorde. Samen met onze medewerkers staan we dagelijks klaar om je te verwennen en inspireren door het grootste assortiment, laagste prijzen en beste service. Dit zeggen we niet alleen, maar we beloven de klanttevredenheid door de harde garanties van de 7-zekerheden. In onze winkel verkopen we vele producten uit de Achterhoek, vooral het brood van Docus van der Zande/Knippenborg is favoriet bij onze klanten.
Kom de heerlijke winkel zelf ervaren en wordt fan van Jumbo Lichtenvoorde. Graag verwelkomen we je in onze winkel aan de Leest 41.

 


'Persoonlijk, service- en klantgericht.' Dat zijn de eigenschappen waarmee Jumbo werd uitgeroepen tot 'Meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.' Dit is misschien wel de mooiste bekroning die we voor onze manier van werken hebben ontvangen. Als er namelijk iets is wat bij Jumbo centraal staat - al drie generaties lang - is het wel klantgerichtheid

Jumbo