winkels op categorie
 
tot 29 juli 2017 geopend De Juwelier
  Markt 9F
  7131 DG  Lichtenvoorde
  0544-370532
  info@dejuwelier-lichtenvoorde.nl
  www.dejuwelier-lichtenvoorde.nl
 
Voor grote en kleine groepen heeft de Juwelier een speciaal arrangement; "Juwelier Shop Party. 's Avonds na sluitingstijd shoppen met je vrienden of collega's wordt een feestje bij de Juwelier in Lichtenvoorde. Gezellig met z'n allen de winkel voor je alleen, compleet met een hapje en een drankje.
Dat is wat je noemt 'funshoppen’ in stijl! Maak een afspraak voor een sfeervol onder onsje en beleef het passen en combineren van de laatste trends op het gebied van juweliersmode, op een ongekend leuke manier. Kortom, ook een leuk idee voor bedrijven; geef voor de feestdagen een Juweliers Shop Party cadeau aan uw werknemers!
openingstijden:  
maandag gesloten
dinsdag 9.30 – 17.30 uur
woensdag 9.30 – 17.30 uur
donderdag 9.30 – 17.30 uur
vrijdag 9.30 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur
zondag gesloten
De Juwelier
De Juwelier

De Juwelier

Welkom bij de Juwelier,
Onze collectie sieraden en horloges worden met zorg uitgezocht en we zoeken dan ook naar mooie betaalbare sieraden in het goud en zilver. Met name de zilver collectie is erg breed. Van strak tot romantisch. Het is voor ons een uitdaging om ook voor u een passend sieraad te vinden. Laat u verrassen en kom gerust een kijkje nemen en laat u deskundig adviseren door een van onze dames.

Wij hechten zeer veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, daarnaast staan betaalbaarheid en een gezellige sfeer hoog in ons vaandel.

Ook veranderen, repareren, ontwerpen en maken wij sieraden in zilver en goud. We beschikken over het nodige vakmanschap en een eigen atelier.


Atelier:
Tevens kunt u voor uw reparaties bij ons terecht, onze eigen goudsmid staat garant voor een vakkundig service. Een persoonlijk en deskundig advies in een sfeervolle en rustige ambiance staan bij ons voorop. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van de volgende diensten:

Zilver en goud:

Alle reparaties worden door onze eigen goudsmid verzorgd waardoor een snelle afwikkeling en uitvoering gegarandeerd kan worden.

Klokken en Horloges:

Wij repareren horloges en vervangen uw batterij terwijl u wacht. Ook kunt u bij ons terecht voor de reparaties van uw klok.  

Taxaties:

Alle taxaties op het gebied van goud, zilver en edelstenen.

Eigen atelier:

Eigen ontwerp van uw bestaande sieraden. Bijvoorbeeld sieraden met een emotionele waarde, waarvan we iets bijzonders kunnen maken. Vraag vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden!


Met vriendelijke groet,

Andrea, Michelle, Louise en Kathy, team de Juwelier.