winkels op categorie
 

Lechtenvoordsen Oavend bij
Tapperij van Ooijen

26 augustus 2019 van 20.00 uur tot 24.00 uur:

.

Opwarmen voor de kermis tijdens 35e Lechtenvoordsen Oavend

Op vrijdagavond 26 augustus staat Tapperij Van Ooijen in het teken van de 34e editie van de Lechtenvoordsen Oavend. Tijdens deze avond geeft de bruine kroeg een podium aan muzikaal talent uit Lichtenvoorde en omstreken. Manus van Ooijen heeft drie bands bereid gevonden om het publiek op te warmen voor de kermis, die twee weken later plaatsvindt.

De Lechtenvoordsen Oavend is al 35 jaar een begrip in Lichtenvoorde. “Het is een mooie muzikale traditie die we niet verloren willen laten gaan. Iedereen treft elkaar weer na de vakantie en kan hier alvast gemoedelijk een biertje komen drinken en genieten van de livemuziek als opwarmer voor de kermis in september”, aldus kroegbaas Manus van Ooijen. ¬†

Op vrijdagavond 26augustus gooit Tapperij Van Ooijen de deuren om 20.30 uur open voor haar publiek. Toegang tot de Lechtenvoordsen Oavend is gratis.

 

Redenen te over om eens vroeg de dansschoenen te pakken en naar tapperij van Ooijen te wandelen. De entreeprijs is gratis en het horecagedeelte is altijd perfect verzorgd.
Manus van Ooijen wenst allen een hartelijk welkom!

entree gratis