winkels op categorie
 
gesloten
Totale Zorgwinkel Lichtenvoorde
openingstijden winkel:
maandag
gesloten
dinsdag
10.00 – 18.00 uur
woensdag
10.00 – 18.00 uur
donderdag
10.00 – 18.00 uur
vrijdag
10.00 – 18.00 uur
zaterdag
10.00 – 16.00 uur
zondag
gesloten

De Totale Zorgwinkel die ouder worden leuk maakt!

Totale Zorgwinkel is een winkel, hoofdzakelijk gericht op senioren (55+), die het ouder worden zo aangenaam mogelijk willen beleven. Het motto van ouderenwinkel.nl is dan ook “de winkel die ouder worden leuk maakt”. Ouderenwinkel.nl verkoopt haar assortiment via vestigingen in het land én via de webwinkel.

Ouderenwinkel.nl is houder van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk; daardoor is veilig online winkelen gewaarborgd.

Het assortiment van winkel is breed en varieert van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. Alle producten hebben als grote gemene deler dat zij het comfort en de luxe voor de ouder wordende mens bevorderen. Er wordt een select en exclusief assortiment aangeboden met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Producten die in de  winkels én op de website worden aangeboden zijn: gezondheidsproducten, hulpmiddelen, meubels, dagelijkse gebruiksartikelen, veiligheidsproducten en producten in de hobby- en vrijetijdsfeer. Regelmatig worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Alle producten hebben als overeenkomst dat zij het dagelijks leven voor de oudere vergemakkelijken. Hierdoor wordt het mogelijk om (langer) zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Door het leveren van kwaliteitsproducten en het vooraf verlenen van duidelijke informatie, hebben wij een degelijk imago opgebouwd. Daarmee is uw goede aankoop verzekerd. Tot ziens in de winkel in Lichtenvoorde.