winkels op categorie
 
  Deco For You
gaat per 1 nov 2017 open Varkensmarkt 8a
  7131 DH Lichtenvoorde
  06-10070050
   
deco for you
   
openingstijden:  
maandag gesloten
dinsdag 9.30 – 17.30 uur
woensdag 9.30 – 17.30 uur
donderdag 9.30 – 17.30 uur
vrijdag 9.30 – 17.30 uur
zaterdag 9.30 – 16.00 uur
zondag gesloten
   
Deco for You

LICHTENVOORDE – Op 1 november gaat Deco for You open, een winkel vol leuke trendy en tijdloze woonaccessoires voor in huis. Debbie Petrovic is eigenaresse van de winkel aan de Varkensmarkt in Lichtenvoorde. Ze vertelt: "Ik was meteen enthousiast over het pand! Mooi vierkant, veel lichtinval door de grote ramen, een ideale locatie!"

Het ruikt naar schoonmaakmiddelen en verf in de winkel. Tafels en schappen vol leuke items, enorme spiegels met brede lijsten, reusachtige chique bloempotten, gekleurde potten in allerlei soorten en maten, grappige glazen potjes, een indrukwekkende collectie kaarsen, stoffen pinguïns, leuke uiltjes, stormlampen, keramiek, prachtige zijden bloemen en nog veel meer leuke spullen staan tussen platgestampte en volle dozen. De houten toonbank is deze week in de ruimte geplaatst, de kassa staat er al op. Twee pas geverfde stoelen staan in het midden van de zaak, leuke krukjes met rieten bedekking staan onder een stoere houten tafel. Het oogt knus en naturel.

"Ik ging kijken hier en was meteen enthousiast over de ruimte. Vierkant, veel lichtinval door de grote ramen, ik zag het al helemaal voor me hoe het ingericht moet worden! Dan is de keuze snel gemaakt…", glimlacht Debbie. Op 15 september kreeg ze de sleutel van het pand en kon ze aan de slag. "We hebben veel werk verzet, hierbij hebben familie en vrienden echt goed geholpen. Mijn vader heeft het schilderwerk binnen en buiten verzorgd, een hele klus. Super was dat! Ja het lijkt er al aardig op, het is fijn om op schema te zijn!"

Debbie praat vol enthousiasme over haar winkel. "Ik koop restpartijen op, het is altijd weer een verrassing wat er in de dozen zit! Daarnaast koop ik bewust spullen in die bij een partij passen. Ik probeer steeds nieuwe decoraties aan te bieden, de collectie steeds te wisselen. Als je nu en dan in de winkel komt ziet het er dus telkens anders uit!" Op woensdag 1 november moet alles klaar zijn, dan gaat Deco for You open. Debbie: "Bij de opening hoort een leuke aanbieding, in de Elna van woensdag 25 oktober staat de advertentie met alle informatie hierover!"

Maandags is de winkel gesloten, van dinsdag tot en met donderdag zijn klanten welkom van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdags is er koopavond tot 20.00 uur, zaterdag open tot 17.00 uur. "Deco for You doet mee met de koopzondag, elke eerste zondag van de maand is de winkel open van 13.00 tot 17.00 uur. Pinnen is mogelijk", aldus Debbie.

Het is de tweede keer dat Debbie met een winkel begint. Aan de Lievelderweg runde ze samen met Heidi de winkel Deco Markt Shop. Nadat het winkelpand geheel was afgebrand werd besloten om er niet verder mee te gaan. Ze zegt: "Maar voor mij bleef het altijd kriebelen om toch weer voor mijzelf te beginnen. Het ondernemen zit me in het bloed!" Nu, ruim vijf jaar later, is Debbie helemaal toe aan een nieuw begin. Ze glimlacht: "Ik heb een mooi pand, ben druk bezig met het inrichten, ik kijk erg uit naar de opening! De collectie is divers, voor elk budget is er wel iets leuks te vinden, om cadeau te doen of gewoon voor jezelf, we verkopen trouwens ook cadeaubonnen!" Nieuwsgierig geworden? Vanaf woensdag 1 november om 9.30 uur heet Debbie iedereen van harte welkom in haar nieuwe winkel Deco for You.